Skip to main content

We doen er alles aan om ALLES GGGEWELDIG te maken zodat jij en je familie van een veilig bezoek en van lachen, leren en spelen kunnen genieten!

Speeltijd is een speelsessie van 2 uur voor jou en je familie bij Peppa Pig World of Play Leidschendam, waarin je kunt lachen, leren en spelen!
Zorg dat je hier al bent aan het begin van je speeltijd zodat je maximaal kunt genieten! 

Speeltijden starten elk kwartier! 

Koop online een ticket voor een specifieke speeltijd van 2 uur en reserveer je plek.

We hebben een groot aantal dispensers voor ontsmettingsmiddel geïntroduceerd, in aanvulling op de plekken in Peppa Pig World of Play waar je je handen kunt wassen.

Zoals bij veel bedrijven, houden we de situatie met betrekking tot de uitbraak van Covid-19 coronavirus actief in de gaten en hebben we regelmatig contact met de gezondheidsautoriteiten. Het advies van de gezondheidsautoriteiten is niet gewijzigd, dus ons bedrijf functioneert als normaal en de standaard algemene voorwaarden voor boekingen blijven van toepassing.

De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers is onze prioriteit en we zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om hun welzijn te garanderen. Als zodanig, en in overeenstemming met algemene richtlijnen voor de volksgezondheid, hebben we verbeterde schoonmaakregimes geïmplementeerd in Peppa Pig World of Play Leidschendam en de beschikbaarheid van handdesinfectieproducten verhoogd. We vragen alle gasten om goede hygiënepraktijken in acht te nemen tijdens hun verblijf bij ons.

Als je symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoest, kortademigheid), vragen wij beleefd om ons niet te bezoeken en in plaats daarvan onmiddellijk contact op te nemen met de plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verder advies en instructie.

Je hoeft geen vaccinatiebewijs of negatieve coronatest te laten zien bij aankomst. Vanaf zaterdag 26 juni 2021 is een mondkapje NIET meer verplicht.