Skip to main content

Het hele jaar door spelen!

Met een Jaarpas kun je blijven genieten van Peppa Pig World of Play. Ga op avontuur in de wereld van Peppa Pig of geniet van een kop koffie bij het Campervan Café. Bij meer dan 4 bezoeken is en Jaarpas al voordeliger. Er zijn verschillende soorten Jaarpassen en voor kinderen onder de 1 jaar is een Jaarpas zelfs helemaal gratis. Al onze Jaarpassen zijn digitaal en zijn alleen te koop in onze online ticketshop. 
Peppa's House

Jaarpassen gekocht vanaf 28 november 2022

Zilveren Jaarpas 
Met een Zilveren Jaarpas heb je onbeperkte toegang van maandag tot en met vrijdag aan Peppa Pig World of Play. Bij elk bezoek is een gratis reservering vereist om je bezoek te garanderen. De Jaarpas staat op naam van één kind (1-8 jaar) dat bij elk bezoek één gratis begeleidende volwassene (18 jaar of ouder) mag meenemen! De gratis begeleidende volwassene kan per bezoek verschillen, dus het plezier kan gedeeld worden met heel de familie gedurende de looptijd van de Jaarpas. De Jaarpas is volledig digitaal en wordt eenmalig rechtstreeks via e-mail verstuurd. Daarnaast ontvang je op vertoon van de Jaarpas 20% korting op eten & drinken in het Campervan Café en 10% in de Souvenirwinkel van Meneer Vos. 

Gouden Jaarpas 
Met een Gouden Jaarpas heb je onbeperkte toegang van maandag tot en met zondag aan Peppa Pig World of Play. Bij elk bezoek is een gratis reservering vereist om je bezoek te garanderen. De Jaarpas staat op naam van één kind (1-8 jaar) dat bij elk bezoek één gratis begeleidende volwassene (18 jaar of ouder) mag meenemen! De gratis begeleidende volwassene kan per bezoek verschillen, dus het plezier kan gedeeld worden met heel de familie gedurende de looptijd van de Jaarpas. De Jaarpas is volledig digitaal en wordt eenmalig rechtstreeks via e-mail verstuurd. Daarnaast ontvang je op vertoon van de Jaarpas 20% korting op eten & drinken in het Campervan Café en 10% in de Souvenirwinkel van Meneer Vos.

Alle Jaarpassen die vanaf 28 november 2022 worden gekocht mogen per bezoek één gratis begeleidende volwassene meenemen. Wegens het grote succes van de Jaarpassen nemen veel Jaarpashouders minimaal 2 volwassenen mee. Om de speeltuin zo toegankelijk mogelijk te maken mogen Jaarpashouders die hun Jaarpas vanaf 28 november 2022 kopen, verlengen of upgraden van Zilver naar Goud maar één gratis begeleidende volwassene meenemen. Vergeet niet dat dit niet elk bezoek dezelfde persoon hoeft te zijn. Het plezier kan worden gedeeld met ouders/grootouders/vrienden gedurende de looptijd van de Jaarpas. Losse tickets voor extra kinderen en volwassenen kunnen los worden gekocht aan de kassa van de speeltuin. Een speciale reservering hiervoor is niet nodig. 

PEPPA PIG MERLIN 15 CARD 0006 Copy

Jaarpassen gekocht t/m 27 november 2022

Alle Jaarpassen die gekocht zijn vóór 28 november 2022 mogen per bezoek twee gratis begeleidende volwassenen meenemen. Jaarpashouders die vanaf 28 november 2022 hun Jaarpas verlengen of upgraden van Zilver naar Goud mogen vanaf het moment van verlengen/upgraden maar één gratis begeleidende volwassene meenemen. Vergeet niet dat dit niet elk bezoek dezelfde persoon hoeft te zijn. Het plezier kan worden gedeeld met ouders/grootouders/vrienden gedurende de looptijd van de Jaarpas. Het reserveren van een speelsessie blijft vereist voor Jaarpashouders om het bezoek te garanderen. Losse tickets voor extra kinderen en volwassenen kunnen los worden gekocht aan de kassa van de speeltuin. Een speciale reservering hiervoor is niet nodig. 

PEPPA PIG MERLIN DAY2 04 BUS WIDE 0094

5x Toegang Ticket

Sinds 28 november 2022 verkopen wij geen 5x Toegang Ticket meer. We monitoren continu de feedback van bezoekers. Deze feedback laat zien bezoekers van mening zijn dat het 5x Toegang Ticket te veel leek op de Zilveren Jaarpas. Het 5x Toegang Ticket gaf geen voordelen zoals kortingen in de winkel of het Campervan Café. De Jaarpassen bieden dit wel en daarom is besloten het productaanbod te verkleinen en gaan wij ons volledig richten op de Jaarpassen. 

Reeds gekochte 5x Toegang Tickets blijven geldig tot 12 maanden na de aankoopdatum. Om toegang tot de speeltuin te garanderen vragen wij iedereen een gratis tijdslot te reserveren via de website. Het 5x Toegang Ticket kan één keer per dag gebruikt worden voor één kind en één volwassene. Meerdere bezoeken op één dag zijn niet mogelijk. 

Health