Skip to main content

Vier de winter bij PEPPA PIG World of Play!

Ontmoet deze winter Peppa Pig, spring in modderige plassen en geniet van warm winterplezier. Van 9 december 2023 tot en met zondag 14 januari 2024 zal er veel te beleven zijn bij PEPPA PIG World of Play. Zo zijn er speciale activiteiten die je alleen tijdens de winter kunt beleven. Wil je het plezier mee naar huis nemen? Dat kan! Op deze pagina staan leuke activiteiten die je thuis kunt doen. 

Zoek de juiste wintertrui
Peppa haar vriendjes hebben hun mooiste wintertrui aangetrokken. Ga in de speeltuin op zoek naar de juiste wintertrui die past bij de vriendjes van Peppa. Kun jij ze allemaal vinden? Aan deze activiteit kun je gratis deelnemen. Een geldig ticket voor de speeltuin is vereist.  

Foto's
Bij elk ticket ontvang je een kaartje waarmee je bij de twee fotopunten gratis en onbeperkt foto's kunt maken. Deze kun je thuis allemaal gratis downloaden of tegen betaling (€5,- per foto) laten afdrukken in onze Souvenirwinkel. Deze winter kun je een winterse achtergrond toevoegen aan de foto's die je maakt voor het groene scherm.

Souvenirwinkel
Niet alleen in de speeltuin brengen we de winter tot leven, maar ook in onze Souvenriwinkel. Hier kun je leuke producten vinden om de koude winter knortastisch te maken. Wist je dat de winkel ook zonder ticket voor de speeltuin te bezoeken is? Loop zeker eens binnen!

16278 Event Page Square 1400X1000 VF

Neem het winterplezier mee naar huis!

Het is niet alleen winter bij PEPPA PIG World of Play, maar ook bij jou thuis. Hieronder vind je allerlei leuke activiteiten voor thuis of tijdens de kerstvakantie. 

Knutselen
Nu het buiten kouder wordt heb je vast extra tijd om te knutselen. Bijvoorbeeld deze mooie kleurplaat. Pak al je stiften en kleurpotloden en kleur samen met je begeleiders de mooiste Peppa Pig. 

Download hieronder winterse activiteiten

Download hier: de kleurplaat

Teken Peppa's kostuum

Download hier: Zoek de verschillen

Zoek de verschillen

Download hier: Samen tellen

Samen tellen
Health