Skip to main content

Vier de zomer bij Peppa Pig World of Play!

Ontmoet deze zomer Peppa Pig, spring in modderige plassen en geniet van zomerse activiteiten. Deze zomer zal er veel te beleven zijn bij Peppa Pig World of Play. Zo zijn er speciale activiteiten die je alleen deze zomer kunt beleven. Wil je de zomer ook mee naar huis nemen? Dat kan, op deze pagina verschijnen gedurende de zomer leuke activiteiten die je ook thuis kunt doen. 

Speurtocht
Zo kan iedereen meedoen met de speurtocht. In de wereld van Peppa liggen 5 letters verstopt die samen een woord vormen. Als je alle letters hebt gevonden, zoek dan een van onze medewerkers en krijg een kleine prijs. Kun jij alle letters vinden?

Foto's
Bij elk ticket ontvang je een kaartje waarmee je bij de twee fotopunten gratis en onbeperkt foto's kunt maken. Deze kun je thuis allemaal gratis downloaden of tegen betaling (€5,- per foto) laten afdrukken in onze Souvenirwinkel. Deze zomer kun je een speciale zomerachtergrond toevoegen aan de foto's die u maakt voor het groene scherm.

Souvenirwinkel
Niet alleen in de speeltuin brengen we de zomer tot leven, maar ook in onze souvenriwinkel. Hier kunt u leuke producten vinden voor op vakantie, aan het zwembad of voor als straks de scholen weer gaan beginnen. Wist u dat de winkel ook zonder ticket voor de speeltuin te bezoeken is? Loop zeker eens binnen!

Campervan Café
Vanaf deze zomer hebben wij nieuwe gerechten op het menu staan van het Campervan Café. Zo kun je genieten van een vers gebakken croissantje met jam of Nutella (€2,50 ps), Oud-Hollandse poffertjes met poedersuiker (12 stuks voor €4,50) of een zomerse smoothie (€2,50 ps). 

 

Zomer 2022

Neem de zomer mee naar huis!

Het is niet alleen zomer in Peppa Pig World of Play, maar ook bij jou thuis. Hieronder vind je allerlei leuke activiteiten voor thuis of onderweg op vakantie. Elke week vind je hier iets nieuws om thuis samen met een begeleider te knutselen. Waar ga jij deze zomer naartoe? 

Spotify
Peppa Pig heeft nieuwe muziek: Peppa's Club. Stream nu de leukste muziek van Peppa en haar vrienden op alle streamingdiensten. Het nieuwe album is te vinden via: https://lnk.to/peppasclub

Knutselen
Nu de vakantie is begonnen heb je vast extra tijd om te kleuren. Bijvoorbeeld deze mooie kleurplaat. Pak al je stiften en kleurpotloden en kleur samen met je begeleiders de mooiste Peppa Pig. Download de winactie via deze link:

Download hier de winactie

Download hieronder leuke zomeractiviteiten:

Download hier de kleurplaat

Kleurplaat

Zoek de verschillen

Zoek de verschillen

Geef de beestjes een naam

Geef de beestjes een naam

Hoe heet alles in Peppa's tuin

Hoe heet alles in Peppa's tuin
Health