Skip to main content

We doen er alles aan om ALLES GGGEWELDIG te maken zodat jij en je familie van een veilig bezoek en van lachen, leren en spelen kunnen genieten!

U kunt uw bezoek verzetten in het geval van een coronabesmetting. Vul hiervoor het contactformulier in met uw bevestigingsnummer en de nieuwe datum en tijd waarop u langs wilt komen. 

Het is mogelijk om na de aankoop van tickets online nog extra personen toe te voegen. Dit kan bij de entree van Peppa Pig World of Play. Een reservering is in deze niet nodig. 

Voor het reserveren gaat u naar de volgende pagina https://www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/tickets-prijzen/. U klikt bij een jaarkaart naar keuze op ‘Boek nu’. Dan opent er een extra scherm. In dit scherm gaat u naar ‘jaarpassen’ en daar vindt u twee knoppen met ‘jaarpas reservering’. U kiest de jaarpas die voor u van toepassing is en klikt op volgende. 

Het activiteitenpakket is een mooi geprint boekje, aan een keycord. Het bevat allerlei leuke opdrachten om te doen als je bij Peppa Pig World of Play bent, of voor thuis!

Met het fotokortingspakket krijgt u voor €18,- twee geprinte foto's in een Peppa Pig fotolijstje. Deze foto's worden gemaakt voor een green screen, waarna u zelf de achtergrond kiest. 

Speeltijd is een speelsessie van 2 uur voor jou en je familie bij Peppa Pig World of Play Leidschendam, waarin je kunt lachen, leren en spelen!
Zorg dat je hier al bent aan het begin van je speeltijd zodat je maximaal kunt genieten! 

Wij beschikken niet over een standaard ruimte voor borstvoeding of om te kolven. Binnen de attractie kunnen we vaak wel een ruimte regelen (op basis van beschikbaarheid). Geef dit aan bij een medewerker. 

We hebben een groot aantal dispensers voor ontsmettingsmiddel geïntroduceerd, in aanvulling op de plekken in Peppa Pig World of Play waar je je handen kunt wassen.

Zoals bij veel bedrijven, houden we de situatie met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus actief in de gaten en hebben we regelmatig contact met de gezondheidsautoriteiten. Het advies van de gezondheidsautoriteiten is niet gewijzigd, dus ons bedrijf functioneert als normaal en de standaard algemene voorwaarden voor boekingen blijven van toepassing.

De veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers is onze prioriteit en we zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om hun welzijn te garanderen. Als zodanig, en in overeenstemming met algemene richtlijnen voor de volksgezondheid, hebben we verbeterde schoonmaakregimes geïmplementeerd in Peppa Pig World of Play Leidschendam en de beschikbaarheid van handdesinfectieproducten verhoogd. We vragen alle gasten om goede hygiënepraktijken in acht te nemen tijdens hun verblijf bij ons.

Als je symptomen vertoont die vergelijkbaar zijn met die van het virus (bijvoorbeeld: koorts, hoest, kortademigheid), vragen wij beleefd om ons niet te bezoeken en in plaats daarvan onmiddellijk contact op te nemen met de plaatselijke gezondheidsinstantie of arts voor verder advies en instructie.

Belangrijke maatregelen

  • Was regelmatig je handen. 
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos.  

Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Om met ons in contact te komen kunt u het contactformulier op de website invullen. Wij doen ons best zo snel mogelijk met een reactie te komen. 

Bij binnenkomst ontvang je een speciale VIP QR-code. Met deze code kun je bij twee fotopunten onbeperkt foto's maken. De fotopunten zijn te vinden bovenaan de roltrap bij het groene scherm en in de moestuin van Oma & Opa Pig. Via de link op het kaartje kun je de foto's gratis downloaden. 

Peppa Pig World of Play is een Indoor Play Centre speciaal voor kinderen om te spelen, leren en ontdekken in de wereld van Peppa Pig. Gezinnen met kinderen tussen de 1 en 8 jaar nodigen wij uit om foto's te maken en te delen. Tieners, Pubers en jongvolwassenen mogen helaas niet naar binnen om content te maken. 

Als een volwassene (18+) met één kind, jonger dan 1 jaar of 9 jaar en ouder, Peppa Pig World of Play wilt bezoeken dan heeft u een regulier Kortingskaartje (Volwassene + Kind) nodig. Het Extra Kind en Extra Volwassene ticket kan alleen reserveerd worden in combinatie met een Kortingskaartje. 

Dit is helaas niet mogelijk. Er moet een kind tussen de 1 en de 8 jaar aanwezig zijn in het gezelschap.