Skip to main content

Knortastisch veel plezier!

We brengen de wereld van Peppa Pig tot leven en spreken tot de verbeelding van alle peuters, kleuters en hun familie met meer dan 12 speelzones uit de populaire animatieserie, elk met veel liefde gemaakt. Spring, lach en speel... laat je fantasie spreken en giechel!
Peppa's House

Tijdens je bezoek

Toegang
Kinderen van 8 jaar of jonger kunnen ons alleen samen met hun familie bezoeken (met een verantwoordelijke volwassene van minimaal 18 jaar oud). Iedereen heeft een ticket nodig. Tickets kun je hier op onze website kopen. Volwassenen zonder kinderen worden niet toegelaten, evenals kinderen zonder volwassene van minimaal 18 jaar oud.

Antislip-sokken
In sommige delen van de speeltuin mogen geen schoenen worden gedragen. Tijdens het klimmen in alle speeltoestellen (Konijnenhol van Kelly Konijn, Fort van George en de Boomhut van Peppa Pig) moeten de schoenen uit en is het dragen van sokken verplicht. Dit geldt voor kinderen en volwassenen. In de andere delen van de speeltuin en op de tappijten mogen schoenen worden gedragen. I.v.m. de hygiëne is het niet toegestaan om op blote voeten te lopen. Het advies is om antislip-sokken te dragen. Antislip-sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten bij de ingang van de attractie en bij het Campervan Café voor €1,50 per paar.

Eten & drinken
In verband met de voedselveiligheid en de hygiëne van alle bezoekers, is het helaas niet toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen. In de speeltuin is er het Campervan Café waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn. Daarnaast is er een watertappunt met gratis drinkwater in de speeltuin aanwezig.

Tussentijds verlaten
Helaas is het niet mogelijk om tijdens een speelsessie de speeltuin tussentijds te verlaten. Je gaat in één keer met je gezelschap naar binnen en als iedereen is uitgespeeld weer samen naar buiten. Het tussentijds verlaten van de speeltuin, om bijvoorbeeld te gaan winkelen, is niet mogelijk. Daarnaast is het niet mogelijk om van volwassene te wisselen. 

Fotopunten
In de speeltuin zijn er twee verschillende fotopunten. Er kunnen foto's gemaakt worden voor een green screen, waarna u zelf de achtergrond kunt kiezen. Daarnaast kun je in de tuin van Oma Pig foto's maken waarbij er misschien een vlinder op je hoofd komt zitten. 
Alle foto's kunt u maken met een kaartje met een QR-code erop, die u bij binnenkomst krijgt. Tip voor Jaarpashouders, dit kaartje is meerdere bezoeken te gebruiken. Om alle digitale foto's gratis te downloaden, volg de instructies op het kaartje. 

Bereid je voor op geknor, gegiechel en veel op-en-neer springen!

Health