Skip to main content

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid
Binnen PEPPA PIG World of Play Indoor Play Centre erkennen we dat iedereen verschillende wensen heeft en met dat in gedachte hebben we de attractie ontworpen. Jaarlijks herzien we onze risicoanalyses en procedures om ervoor te zorgen, dan we voor iedereen toegankelijk zijn, zelfs voor rolstoelgebonden personen.

We bieden gasten met een beperking toegang tot de attractie. Op last van de brandweer kunnen wij een zeer beperkt aantal gasten met een rolstoel verwelkomen. Groepen adviseren wij contact op te nemen via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Voldoen wij aan uw wensen?
Hoewel we ons best doen om onze attractie zo toegankelijk mogelijk te maken, beseffen wij dat niet alles voor iedereen geschikt zal zijn. Wij geven daarom graag een gratis rondleiding door de attractie voordat u uw tickets koopt. Zo zorgen wij ervoor dat u zelf kunt inschatten of we voldoen aan uw wensen. Spreek bij aankomst met een van onze medewerkers of neem van tevoren contact met ons op via het contactformulier. Hieronder vindt u meer informatie over onze speelzones om u te helpen bij het plannen van uw bezoek.

Gratis toegang voor één begeleider
Gasten met een beperking wordt aangeraden om van tevoren hun speelsessie te reserveren via het contactformulier. Op die manier voorkomt u teleurstelling bij de attractie, mochten wij onze maximale capaciteit bereikt hebben. Via dit formulier kunt u ook één gratis begeleidersticket aanvragen. Dit ticket is niet te koop via de website. 

Hulp- en geleidehonden
Hulp- en geleidehonden zijn toegestaan ​​in de attractie.

Toiletten
De attractie is voorzien van toiletten voor de heren en voor de dames. Beide toiletten beschikken over een rolstoeltoegankelijk toilet en er is een verschoontafel aanwezig.

Lift
De attractie is voorzien van een lift. De lift bevindt zich links achterin de souvenirwinkel en gaat naar de attractie. De lift is 130cm diep, 150cm breed en de deuropening is 110cm breed. 

Website
We erkennen dat deze website voor iedereen toegankelijk moet zijn. We hebben een aantal functies geïmplementeerd om onze website gebruiksvriendelijk te maken, vooral voor gebruikers met een beperking. Deze website voldoet aan de Level A-standaard van het Web Accessibility Initiative Web Content Accessibility Guidelines van het W3C's Web Accessibility Initiatief. Het bevat ook veel functies die te vinden zijn op AA-sites, zoals kleuroverwegingen en gemakkelijk aanpasbare lettertypen. We blijven continu verbeteringen aanbrengen en ervoor zorgen dat deze website aan de meest recente richtlijnen voldoet.

Feedback
We zijn altijd op zoek naar verbeteringen en dus als je vragen of feedback hebt over je bezoek, neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Toegankelijkheidsgids
Door het free-roaming speelkarakter van onze attractie zullen niet alle ruimtes voor iedereen geschikt zijn. Onze hoofdingang en winkel bevinden zich op de begane grond van het winkelcentrum. De attractie bevindt zich op de eerste verdieping. We hebben zowel roltrappen als een lift om gasten te helpen bij het bereiken van de eerste verdieping.

Het grootste deel van de speeltuin is gelijkvloers, met vlakke vloeren, maar sommige van onze speelruimtes hebben een extra veiligheidsvloer. In de hele attractie wordt audio afgespeeld die als luid kan worden ervaren. Onze medewerkers kunnen het volumeniveau niet wijzigen. Meerdere keren per dag wordt er ook omgeroepen door de attractie. Daarom wordt aanbevolen dat mensen die gevoelig zijn voor luidere omgevingen geschikte beschermingsmiddelen meenemen.

De volledige details van elk speelgebied met bepaalde beperkingen staan ​​hieronder vermeld, maar neem rechtstreeks contact met ons op als u nog vragen heeft.

Campervan Café

 • Onze tafels zijn geschikt voor gebruik met een standaard maat rolstoel. De hoeveelheid tafels is echter beperkt. Er kan dus niet gegarandeerd worden dat er een tafel beschikbaar zal zijn.

Supermarkt & het huis van Peppa Pig

 • Door het hele gebied worden op verschillende hoogtes interactieve spelelementen aangeboden.

De gezinsauto van Peppa Pig

 • Rolstoelgebruikers moeten overstappen in de gezinsauto met hulp van een begeleider. Het personeel kan hierbij helaas niet helpen.

De Garage van Opa Hond en de Postbus

 • Deze ruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, maar de automatische wasstraat is niet geschikt voor rolstoelen.
 • Rolstoelgebruikers moeten met hulp van een begeleider overstappen in de verschillende voertuigen. Het personeel kan hierbij helaas niet helpen.

Moestuin van Opa en Oma Pig

 • Sommige delen van de tuin hebben een verhoogde veiligheidsvloer en/of vereisen dat gasten naar de vloer gaan. Het personeel kan hierbij helaas niet helpen.
 • Door het hele gebied worden op verschillende hoogtes interactieve elementen aangeboden.

Schoolbus

 • Gasten moeten overstappen op de schoolbus met hulp van een begeleider. Helaas kan het personeel hierbij niet helpen, maar er is een speciale overstap bij de achteringang van de bus.

Het Fort van George en de Boomhut van Peppa

 • Door de aard van de speeltoestellen bevatten ze meerdere niveaus en vereisen ze verschillende vormen van fysiek uithoudingsvermogen. De speeltoestellen zijn ontworpen voor jongere kinderen en zijn daarom minder geschikt voor volwassenen.
 • Gasten moeten overstappen naar de speeltoestellen met hulp van een begeleider. Helaas kan het personeel hierbij niet helpen, maar er is een speciale overstap bij de ingang van deze speeltoestellen.
 • Door het hele gebied worden op verschillende hoogtes interactieve elementen aangeboden.

Het Ondergrondse Avontuur van Kelly Konijn

 • Door de aard van de speeltoestellen bevatten ze meerdere niveaus en vereisen ze verschillende vormen van fysiek uithoudingsvermogen. De speeltoestellen zijn ontworpen voor jongere kinderen en zijn daarom mogelijk minder geschikt voor volwassenen.
 • Gasten moeten overstappen naar het speeltoestel met hulp van een begeleider. Het personeel kan hierbij helaas niet helpen. De begane grond van de structuur is gedeeltelijk toegankelijk zonder overplaatsing.
 • Door het hele gebied worden op verschillende hoogtes interactieve elementen aangeboden.

Theater

 • Ons Theater is rolstoeltoegankelijk. De vertoning in het Theater is voorzien van Nederlandse audio. Er is Nederlandstalige ondertiteling beschikbaar.
 • Dit gebied fungeert ook als een (rustige) afgelegen ruimte weg van de grote speelgebieden.

Modderpoelen

 • Het gebied van de modderpoelen heeft scherpe hellingen en daarom wordt aanbevolen dat rolstoelgebruikers met hulp van een begeleider op de plassen stappen. Het personeel kan hierbij helaas niet helpen.

Ontmoet Peppa Pig

 • De ontmoeting met Peppa Pig vindt plaats in een ruimte met een vlakke vloer. Houdt er rekening mee dat het niet elke dag mogelijk is om Peppa Pig te ontmoeten*. Daarnaast kan het druk worden en er kan een wachtrij ontstaan.

  *Ontmoetingen kunnen zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd.
Health