Skip to main content

We doen er alles aan om ALLES GGGEWELDIG te maken zodat jij en je familie van een veilig bezoek en van lachen, leren en spelen kunnen genieten!

U kunt uw bezoek verzetten in het geval van een coronabesmetting. Vul hiervoor het contactformulier in met uw bevestigingsnummer en de nieuwe datum en tijd waarop u langs wilt komen. 

Het is mogelijk om na de aankoop van tickets online nog extra personen toe te voegen. Dit kan bij de entree van Peppa Pig World of Play. Een reservering is in deze niet nodig. 

In verband met de voedselveiligheid en de hygiëne van alle bezoekers is het helaas niet toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen in de speeltuin. In de speeltuin is er het Campervan Café waar u hapjes en drankjes kunt halen. Daarnaast is er een gratis watertappunt in de speeltuin. 

 

Om de veiligheid van alle bezoekers te kunnen garanderen is een herbezoek op dezelfde dag helaas niet mogelijk. U gaat als gezelschap naar binnen en als gezelschap weer naar buiten. Tussentijds de speeltuin verlaten om bijv. te winkelen of te eten is helaas niet mogelijk. 

Voor het reserveren gaat u naar de volgende pagina https://www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/tickets-prijzen/. U klikt bij een jaarkaart naar keuze op ‘Boek nu’. Dan opent er een extra scherm. In dit scherm gaat u naar ‘jaarpassen’ en daar vindt u twee knoppen met ‘jaarpas reservering’. U kiest de jaarpas die voor u van toepassing is en klikt op volgende. 

Het activiteitenpakket is een mooi geprint boekje, aan een keycord. Het bevat allerlei leuke opdrachten om te doen als je bij Peppa Pig World of Play bent, of voor thuis!

Met het fotokortingspakket krijgt u voor €9,99,- twee geprinte foto's in een Peppa Pig fotolijstje. Deze foto's worden gemaakt voor een green screen, waarna u zelf de achtergrond kiest. 

Wij beschikken niet over een standaard ruimte voor borstvoeding of om te kolven. Binnen de attractie kunnen we vaak wel een ruimte regelen (op basis van beschikbaarheid). Geef dit aan bij een medewerker. 

We hebben een groot aantal dispensers voor ontsmettingsmiddel geïntroduceerd, in aanvulling op de plekken in Peppa Pig World of Play waar je je handen kunt wassen.

Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Om met ons in contact te komen kunt u het contactformulier op de website invullen of ons benaderen via social media. Wij doen ons best zo snel mogelijk met een reactie te komen. 

Bij binnenkomst ontvang je een speciale VIP QR-code. Met deze code kun je bij twee fotopunten onbeperkt foto's maken. De fotopunten zijn te vinden bovenaan de roltrap bij het groene scherm en in de moestuin van Oma Pig. Via de link op het kaartje kun je de foto's gratis downloaden. 

Peppa Pig World of Play is een Indoor Play Centre speciaal voor kinderen om te spelen, leren en ontdekken in de wereld van Peppa Pig. Gezinnen met kinderen tussen de 1 en 8 jaar nodigen wij uit om foto's te maken en te delen. Tieners, pubers en jongvolwassenen mogen helaas niet naar binnen om content te maken. 

Als een volwassene (18+) met één kind, jonger dan 1 jaar of 9 jaar en ouder, Peppa Pig World of Play wilt bezoeken dan heeft u een regulier Kortingskaartje (Volwassene + Kind) nodig. Het Extra Kind en Extra Volwassene ticket kan alleen reserveerd worden in combinatie met een Kortingskaartje. 

Health