Skip to main content

Veelgestelde vragen

Tickets en Jaarpassen

Wij adviseren iedereen om vooraf een bezoek te reserveren. Tickets kunnen ook aan de deur worden gekocht, maar dit is op basis van beschikbaarheid. Zijn alle online tickets uitverkocht, dan zijn er ook geen tickets te verkrijgen aan de deur. 

Via de partner waar u het ticket gekocht heeft krijgt u een speciale link naar een verborgen reserveringspagina. Kunt u deze link niet vinden? Neem dan contact op met de organisatie waar u de tickets gekocht heeft. 
Zonder gereserveerd tijdslot kan toegang niet worden gegarandeerd. Heeft u vragen over het tijdslot of uw partnerticket? Neem dan contact op met de partner waar u het ticket gekocht heeft. 

Alle bezoekers van PEPPA PIG World of Play hebben een geldig toegangsbewijs nodig. Volwassene hebben ook een ticket nodig. Al onze speeltoestellen zijn ook speciaal ontwikkeld voor volwassene en wij adviseren iedereen om samen met de kinderen de wereld van Peppa Pig te ontdekken. 

Heb je tickets gekocht via onze eigen website? Dan kun je je bezoek eenvoudig zelf verzetten via de knop WIJZIG RESERVERING(EN) in de bevestigingsmail.

Het is mogelijk om na de aankoop van tickets online nog extra kinderen toe te voegen. Het is niet mogelijk om extra volwassenen toe te voegen. Dit kan alleen bij de entree van PEPPA PIG World of Play. Een reservering voor deze extra volwassene is in deze niet nodig. 

Voor het reserveren gaat u naar de volgende pagina https://www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/tickets-prijzen/. Onderin kun je de optie vinden om je bezoek te reserveren. 

Het activiteitenpakket is een mooi geprint boekje, aan een keycord. Het bevat allerlei leuke spelletjes voor thuis en het spel 'De verloren spullen van Papa Pig'. Papa Pig is zijn spulletjes kwijt geraakt en deze liggen verstopt in de speeltuin. Heb jij alle spullen gevonden? Dan krijg je een mooie sticker om mee naar huis te nemen.  

Met het fotokortingspakket krijgt u voor €9,99,- twee geprinte foto's in een Peppa Pig fotolijstje. Deze foto's worden gemaakt voor een green screen, waarna u zelf de achtergrond kiest. 

Help & veelgestelde vragen

In verband met de voedselveiligheid en de hygiëne van alle bezoekers is het helaas niet toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen in de speeltuin. In de speeltuin is er het Campervan Café waar u hapjes en drankjes kunt halen. Daarnaast is er een gratis watertappunt in de speeltuin. 

 

Om de veiligheid van alle bezoekers te kunnen garanderen is een herbezoek op dezelfde dag helaas niet mogelijk. U gaat als gezelschap naar binnen en als gezelschap weer naar buiten. Tussentijds de speeltuin verlaten om bijv. te winkelen of te eten is helaas niet mogelijk. 

In de speeltuin is het dragen van sokken en/of schoenen verplicht. Je mag niet op blote voeten rondlopen door de speeltuin. Tijdens het klimmen in de speeltoestellen (Het Ondergrondse Avontuur van Kelly Konijn, Het Fort van George & De Boomhut van Peppa Pig) moeten de schoenen uit. Het advies is om in heel de speeltuin antislip-sokken te dragen. Antislip-sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten bij de ingang van de attractie en bij het Campervan Café voor €1,50 per paar.

Wij beschikken niet over een standaard ruimte voor borstvoeding of om te kolven. Binnen de attractie kunnen we vaak wel een ruimte regelen (op basis van beschikbaarheid). Geef dit aan bij een medewerker. 

Bij binnenkomst ontvang je een speciale VIP QR-code. Met deze code kun je bij twee fotopunten onbeperkt foto's maken. De fotopunten zijn te vinden bovenaan de roltrap bij het groene scherm en in de moestuin van Oma Pig. Via de link op het kaartje kun je de foto's gratis downloaden. 

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00. Bel ons op: +31 (0)70 701 8250

PEPPA PIG World of Play is een indoor play centre speciaal voor kinderen om te spelen, leren en ontdekken in de wereld van Peppa Pig. Gezinnen met kinderen tussen de 1 en 8 jaar nodigen wij uit om foto's te maken en te delen. Tieners, pubers en jongvolwassenen mogen helaas niet naar binnen om content te maken. 

Helaas is het niet mogelijk om een verjaardagsfeestje te vieren bij PEPPA PIG World of Play. Mocht je met een groep een bezoek willen brengen, reserveer dan reguliere tickets om PEPPA PIG World of Play te bezoeken. Hiermee heb je toegang tot de attractie en een onbeperkt aantal digitale foto’s! 

Tip! Verzamel met je gezelschap op een vooraf afgesproken locatie. Hierna ga je samen naar binnen en samen weer naar buiten. Het is niet mogelijk om kinderen later te laten aansluiten en kinderen kunnen niet in de speeltuin worden opgehaald duur ouders/verzorges. 

In verband met de (voedsel)veiligheid van bezoekers is het meenemen van een eigen taart, kaarsjes, vuurwerkfontijnen, confetti(kannonnen) en heliumballonnen niet toegestaan. 

De speeltuin is voorzien van luchtbehandeling, zodat iedereen aangenaam kan spelen. Wij adviseren om kinderen te kleden met laagjes. Als zij actief aan het spelen zijn, kunnen zij het warm krijgen. 

Health