Skip to main content

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan de Peppa Pig World of Play en de daarbij horende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Via de partner waar u het ticket gekocht heeft krijgt u een speciale link naar een verborgen reserveringspagina. Kunt u deze link niet vinden? Neem dan contact op met de organisatie waar u de tickets gekocht heeft. 
Zonder gereserveerd tijdslot kan toegang niet worden gegarandeerd. Heeft u vragen over het tijdslot of uw partnerticket? Neem dan contact op met de partner waar u het ticket gekocht heeft. 

In verband met de voedselveiligheid en de hygiëne van alle bezoekers is het helaas niet toegestaan om eigen eten/drinken mee te nemen in de speeltuin. In de speeltuin is er het Campervan Café waar u hapjes en drankjes kunt halen. Daarnaast is er een gratis watertappunt in de speeltuin. 

 

Om de veiligheid van alle bezoekers te kunnen garanderen is een herbezoek op dezelfde dag helaas niet mogelijk. U gaat als gezelschap naar binnen en als gezelschap weer naar buiten. Tussentijds de speeltuin verlaten om bijv. te winkelen of te eten is helaas niet mogelijk. 

In de speeltuin is het dragen van sokken en/of schoenen verplicht. Je mag niet op blote voeten rondlopen door de speeltuin. Tijdens het klimmen in de speeltoestellen (Het Ondergrondse Avontuur van Kelly Konijn, Het Fort van George & De Boomhut van Peppa Pig) moeten de schoenen uit. Het advies is om in heel de speeltuin antislip-sokken te dragen. Antislip-sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten bij de ingang van de attractie en bij het Campervan Café voor €1,50 per paar.

Op dit moment zijn wij niet telefonisch bereikbaar. Om met ons in contact te komen kunt u het contactformulier op de website invullen of ons benaderen via social media. Wij doen ons best zo snel mogelijk met een reactie te komen. 

Heb je tickets gekocht via onze eigen website? Dan kun je je bezoek eenvoudig zelf verzetten via de knop WIJZIG RESERVERING(EN) in de bevestigingsmail.

Het is mogelijk om na de aankoop van tickets online nog extra personen toe te voegen. Dit kan alleen bij de entree van Peppa Pig World of Play. Een reservering is in deze niet nodig. 

Voor het reserveren gaat u naar de volgende pagina https://www.peppapigworldofplay.com/leidschendam/tickets-prijzen/. Onderin kun je de optie vinden om je bezoek te reserveren. 

Het activiteitenpakket is een mooi geprint boekje, aan een keycord. Het bevat allerlei leuke spelletjes voor thuis en het spel 'De verloren spullen van Papa Pig'. Papa Pig is zijn spulletjes kwijt geraakt en deze liggen verstopt in de speeltuin. Heb jij alle spullen gevonden? Dan krijg je een mooie sticker om mee naar huis te nemen.  

Met het fotokortingspakket krijgt u voor €9,99,- twee geprinte foto's in een Peppa Pig fotolijstje. Deze foto's worden gemaakt voor een green screen, waarna u zelf de achtergrond kiest. 

Wij beschikken niet over een standaard ruimte voor borstvoeding of om te kolven. Binnen de attractie kunnen we vaak wel een ruimte regelen (op basis van beschikbaarheid). Geef dit aan bij een medewerker. 

Bij binnenkomst ontvang je een speciale VIP QR-code. Met deze code kun je bij twee fotopunten onbeperkt foto's maken. De fotopunten zijn te vinden bovenaan de roltrap bij het groene scherm en in de moestuin van Oma Pig. Via de link op het kaartje kun je de foto's gratis downloaden. 

Peppa Pig World of Play is een indoor play centre speciaal voor kinderen om te spelen, leren en ontdekken in de wereld van Peppa Pig. Gezinnen met kinderen tussen de 1 en 8 jaar nodigen wij uit om foto's te maken en te delen. Tieners, pubers en jongvolwassenen mogen helaas niet naar binnen om content te maken. 

Health