Skip to main content

Peppa's House

Voorzieningen

Babyverzorging
Bij PEPPA PIG World of Play is natuurlijk ook gedacht aan de allerkleinste bezoeker. Daarom zijn er verschillende verzorgingsplekken ingericht waar je met je baby terechtkunt om te verschonen bijvoorbeeld. 

Verschonen

  • Alle toiletten beschikken over één verschoonplek. Er is een prullenbak aanwezig voor vieze luiers. Let op: PEPPA PIG World of Play verkoopt geen luiers en er is geen verschoonmat aanwezig. Deze dien je zelf mee te nemen. 

Voeden

  • Wil je een flesje of potje voeding opwarmen? Of heb je warm water nodig ten behoeve van de babyvoeding? Vraag een van onze medewerkers om hulp. Zij helpen je verder. 

Kolven

  • PEPPA PIG World of Play beschikt niet over een kolfruimte. Vraag een van onze medewerkers om hulp. Zij helpen je verder.

Kinderstoel

  • In PEPPA PIG World of Play zijn kinderstoelen aanwezig. Deze zijn te vinden rondom het Campervan Café. 

 

Garderobe
PEPPA PIG World of Play beschikt over een garderobe. In de ontvangstruimte kun je je jas ophangen aan de kapstok. Het gebruik van de garderobe is op eigen risico. Wij adviseren je waardevolle spullen mee te nemen in de attractie. 

Kluisjes
PEPPA PIG World of Play beschikt niet over kluisjes. Als je gebruik wilt maken van koelkluisjes, dan vind je deze in versmarkt Fresh! van de Westfield Mall of the Netherlands. Er zijn grote en kleine kluisjes. Vul je e-mailadres in op het kluisje, dan krijg je een unieke code waarmee je later je kluisje weer kunt openen. 

WiFi
Even tijd met de kinderen doorbrengen. Bij PEPPA PIG World of Play is geen WiFi aanwezig. Zo heeft u alle tijd om samen met de kinderen de wereld van Peppa Pig te ontdekken. 

Gevonden voorwerpen
Heb je iets gevonden tijdens je bezoek aan PEPPA PIG World of Play? Geef het af bij een van de medewerkers. Zij zullen er verdere zorg over dragen. 

Ben je iets verloren tijdens je bezoek? Neem dan contact op via het contactformulier op de website. Geef hierbij aan wat je verloren bent, wanneer en kenmerken waaraan wij het voorwerp kunnen herkennen. 

Stilteruimte
PEPPA PIG World of Play beschikt niet over een Stilteruimte. Je kunt gebruik maken van de stilteruimte van de Westfield Mall of the Netherlands. Zij hebben een moderne stilteruimte die voor iedereen toegankelijk is om te bidden, ongeacht welk geloof je aanhangt. De stilteruimte is te vinden op de begane grond bij Click & Services.

Statiegeld
Bij het Campervan Café betaal je €0,15 statiegeld op alle flesjes frisdrank en water. Je kunt dit bedrag doneren bij ons voor Merlin's Magic Wand of lever je flesje in bij je eigen supermarkt om je statiegeld terug te krijgen. 

Waterpunt
Even je flesje bijvullen? Je vindt het gratis drinkwater-tappunt bij de toiletten. Ook het kraanwater in de toiletten kun je drinken.

Health