Skip to main content

Vier de lente bij PEPPA PIG World of Play!

Kom dit voorjaar naar PEPPA PIG World of Play, spring in modderige plassen en geniet van de lente. Van 22 april 2024 tot en met zondag 26 mei 2024 zal er veel te beleven zijn bij PEPPA PIG World of Play. Zo zijn er speciale activiteiten die je alleen tijdens het voorjaar kunt beleven. Wil je het plezier mee naar huis nemen? Dat kan! Op deze pagina staan leuke activiteiten die je thuis kunt doen. 

Zoek de ontsnapte kuikentjes!
Het voorjaar is de perfecte tijd om Opa en Oma Pig te bezoeken. Ze zijn altijd aan het werk in de tuin. Oma Pig vertelt Peppa dat alle eieren zijn uitgekomen. Maar, de kuikentjes zijn ontsnapt uit het kippenhok! Help jij Peppa om alle kuikentjes te vinden?

Foto's
Bij elk ticket ontvang je een kaartje waarmee je bij de twee fotopunten gratis en onbeperkt foto's kunt maken. Deze kun je thuis allemaal gratis downloaden of tegen betaling (€5,- per foto) laten afdrukken in onze Souvenirwinkel. 

Souvenirwinkel
Niet alleen in de speeltuin brengen we het voorjaar tot leven, maar ook in onze souvenirwinkel. Hier kun je leuke producten vinden om de lente knortastisch te maken. Wist je dat de winkel ook zonder ticket voor de speeltuin te bezoeken is? Loop zeker eens binnen!

Easter Event Square V2

Neem het plezier mee naar huis!

Het is niet alleen voorjaar bij PEPPA PIG World of Play, maar ook bij jou thuis. Hieronder vind je allerlei leuke activiteiten voor thuis of tijdens de meivakantie. 

Knutselen
Nu het buiten kouder wordt heb je vast extra tijd om te knutselen. Bijvoorbeeld deze mooie kleurplaat. Pak al je stiften en kleurpotloden en kleur samen met je begeleiders de mooiste PEPPA PIG. 

Download hieronder leuke activiteiten

Download hier: de kleurplaat

Kleurplaat

Download hier: Zoek de verschillen

Zoek de verschillen

Download hier: Zoek de vogels

Zoek de vogels
Health